O nás

ZANZI - profil firmyHlavnou činnosťou našej firmy je mechanická úprava (priečne delenie zvitkov, ohýbanie, strihanie…) a predaj plechov. Ponúkame vám plechy valcované za studena (SVa), valcované za tepla (TVa), pozinkované (PZ) a pozinkované s organickým PE povlakom (lakoplastované, LPL) v rôznych farbách podľa farebnej škály RAL. Na objednávku zabezbečíme aj medené alebo hliníkové plechy.
Vyrábame a dodávame rôzne typy vlnitých a trapézových profilov, ohýbané a tabuľové plechy, parapety, uholníky, presné nástrihy na mieru, oceľové viazacie spony (cyklospony) a pre drevárske firmy tiež styčníkové dosky. Od roku 2006 ponúkame pre mestá a obce výrobu klasických plechových autobusových zastávok vo farebných kombináciach podľa želania zákazníka – objednávateľa.
Firma ZAN-ZI je predajcom ľahkých strešných krytín – výrobkov popredných domácich a zahraničných dodávateľov. Kotviace skrutky a potrebné druhy lemovaní dodávame vo farbe strešnej krytiny. Odkvapové systémy dodávame v pozinkovanom, farebnom (LPL) alebo medenom vyhotovení. Ponúkame aj rôzne príslušenstvo: strešné okná a výlezy zn. Fakro, izolačné fólie, opravné spreye,…
Okrem spomínaných výrobkov a služieb ponúkame cestnú nákladnú dopravu – 3 súpravy s muldovými návesmi – aj do ČR a MR.
Zdieľať článok